CUM PLATESC

Plata ramburs

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea jucariilor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata "Card de debit sau de credit" veti fi directionat catre Pagina Securizata procesatorului de plati EuPlatesc, unde vi se va solicita sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin transfer bancar sau postal (procesarea comenzii va dura mai mult)


Compara 0

No products

0,00 lei Total

Finalizeaza comanda